اخبار

فراخوان استخدام نیرو در وزارت بهداشت تا خرداد منتشر می‌شود

 محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درباره استخدام نیرو در وزارت بهداشت سخنانی گفت. در ادامه برای بررسی این خبر با طب مارکتینگ همرا باشید.

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت  در  این باره گفت:

فراخوان استخدام نیروی انسانی در حوزه سلامت کشور در اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه منتشر خواهد شد.

به گزارش طب مارکتینگ خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در دیدار با مدیران سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اهمیت نقش پرستاران در نظام سلامت کشور، گفت: تیم پرستاری نقشی کلیدی در سلامت جامعه ایفا می‌کند و ضروری است با همکاری و همدلی، موانع موجود برطرف شود.

وی با اشاره به لزوم رفع دوگانگی‌ها در نظام درمان درباره استخدام نیرو در وزارت بهداشت افزود:

چندگانگی‌ها و دوقطبی‌ها باید به نفع مردم پایان یابند. معیشت و رفاه کادر درمان، به‌ویژه پرستاران، از اولویت‌های ماست و باید حمایت‌های مؤثری از آنان صورت گیرد.

ظفرقندی همچنین از استقبال وزارت بهداشت از ایده‌ها و طرح‌های نو در ارائه خدمات درمانی خبر داد و اعلام کرد:

فراخوان استخدام نیروی انسانی در حوزه سلامت کشور در اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه منتشر خواهد شد.

وی در ادامه به پویش ملی «نه به تصادف!» اشاره کرد و آن را حرکتی نوین در راستای توجه جدی به سلامت و جان انسان‌ها فراتر از صرفاً کاهش تصادفات دانست.

احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری، ضمن تقدیر از حمایت‌های وزارت بهداشت در سال گذشته، به‌ویژه در پرداخت مطالبات پرستاران، اظهار کرد:

با پرداخت این مطالبات، رضایت نسبی در حوزه پرستاری حاصل شد و سال گذشته را با موفقیت پشت سر گذاشتیم.

 

امتیازی ثبت نشده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا