خدمات طراحی بیزینس پلن

خدمات طراحی بیزینس پلن

یک طرح کسب و کار عالی می‌تواند به شما کمک کند تا استراتژی خود را روشن کنید، موانع احتمالی را شناسایی کنید، تصمیم بگیرید که در مسیر منابع به چه چیزی نیاز دارید و پیش از شروع یک کسب و کار، دوام ایده یا برنامه های رشد خود را ارزیابی کنید. هر کسب‌وکار موفقی با یک طرح تجاری رسمی راه‌اندازی نمی‌شود، اما بسیاری از بنیان‌گذاران ارزش وقت گذاشتن برای تحقیق درباره ایده‌شان و بازاری که به دنبال ورود به آن هستند و درک دامنه و استراتژی پشت تاکتیک‌های خود را می‌دانند. اینجاست که طراحی بیزینس پلن مطرح می‌شود.

طرح کسب و کار چیست؟

طرح کسب و کار سندی است که یک کسب و کار، محصولات یا خدمات آن، نحوه کسب درآمد (یا کسب درآمد)، رهبری و کارکنان، تامین مالی، مدل عملیات و بسیاری جزئیات دیگر که برای موفقیت آن ضروری است را توصیف می‌کند.

چرا طراحی بیزینس پلن مهم است؟

سرمایه‌گذاران برای ارزیابی امکان‌سنجی موفقیت کسب‌ و کار قبل از تأمین مالی، به طرح‌های تجاری تکیه می‌کنند، به همین دلیل است که طرح‌های تجاری معمولاً با دریافت وام مرتبط هستند. اما چندین دلیل قانع کننده وجود دارد که می‌توانید یک طرح تجاری را بنویسید، حتی اگر نیازی به بودجه نداشته باشید.

  • برنامه ریزی استراتژیک: نوشتن برنامه تمرینی ارزشمند برای شفاف سازی ایده هایتان است و می تواند به شما در درک دامنه کسب و کارتان و همچنین مقدار زمان، پول و منابعی که برای شروع نیاز دارید کمک کند.
  • ارزیابی ایده ها: اگر چندین ایده را در ذهن دارید، یک طرح تجاری تقریبی برای هر کدام می تواند به شما کمک کند زمان و انرژی خود را روی ایده‌هایی متمرکز کنید که شانس موفقیت بیشتری دارند.
  • تحقیق: برای نوشتن یک طرح کسب و کار، باید در مورد مشتری ایده آل و رقبای خود تحقیق کنید؛ اطلاعاتی که به شما کمک می کند تصمیمات استراتژیک بیشتری بگیرید.
  • استخدام: طرح کسب و کار شما یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای انتقال دیدگاه‌تان به استخدام‌های جدید بالقوه است و می‌تواند به افزایش اعتماد آنها در این سرمایه‌گذاری کمک کند، به‌خصوص اگر در مراحل اولیه رشد هستید.
  • شراکت ها: اگر قصد دارید برای همکاری با شرکت‌های دیگر نزدیک شوید، داشتن یک دید کلی واضح از چشم انداز، مخاطبان و استراتژی کسب و کارتان، تشخیص اینکه آیا کسب و کار شما مناسب شرکت آن‌ها است یا خیر، بسیار آسان‌تر خواهد شد، به خصوص اگر آن‌ها در مسیر رشد خود از شما دورتر هستند.
  • مسابقات: بسیاری از مسابقات طرح کسب و کار وجود دارد که جوایزی مانند مربیگری، کمک های مالی یا سرمایه گذاری را ارائه می‌دهند. برای یافتن مسابقات مرتبط در صنعت و منطقه خود، «رقابت طرح کسب و کار + [مکان شما]» و «رقابت طرح کسب و کار + [صنعت شما]» را در گوگل امتحان کنید.

اگر به دنبال روشی ساختار یافته برای طرح افکار و ایده های خود و به اشتراک گذاشتن آن ایده ها با افرادی هستید که می توانند تأثیر زیادی بر موفقیت شما داشته باشند، طراحی بیزینس پلن یک نقطه شروع عالی است.

فرمت‌های طراحی بیزینس پلن چیست؟

طرح های تجاری می‌توانند از یک صفحه تا چندین صفحه با نمودارها و گزارش های دقیق را شامل شوند. هیچ راهی برای ایجاد یک طرح تجاری کامل وجود ندارد. هدف این است که مهم ترین اطلاعات در مورد شرکت خود را به خوانندگان منتقل کنید.

انواع متداول طرح‌های تجاری که می بینیم شامل موارد زیر است، اما محدود به آن‌ها نیست:

  • بیزینس پلن Traditional. این‌ها رایج‌ترین طرح های تجاری هستند. در زیر، عناصر استاندارد یک طرح کسب و کار را پوشش خواهیم داد و به جزئیات هر بخش خواهیم پرداخت. نوشتن طرح‌های تجاری سنتی زمان بیشتری می‌برد و می‌تواند ده‌ها صفحه باشد. شرکت‌های سرمایه داری خطرپذیر و وام دهندگان این طرح را درخواست می‌کنند.
  • Lean. طرح کسب و کار Lean نسخه کوتاه‌تری از طرح کسب و کار سنتی است. از همان قالب پیروی می‌کند، اما فقط مهم‌ترین اطلاعات را شامل می‌شود. کسب‌وکارها از این طرح برای استخدام جدید یا اصلاح طرح‌های موجود برای یک بازار هدف خاص استفاده می‌کنند.
  • Nonprofit: یک طرح تجاری غیرانتفاعی برای هر نهادی است که برای منافع عمومی یا اجتماعی فعالیت می کند. این شامل همه چیزهایی است که در یک طرح کسب و کار سنتی پیدا می کنید، به علاوه بخشی که تاثیری را که شرکت قصد دارد ایجاد کند را توصیف می کند.

برای طراحی بیزینس پلن خود می‌توانید از متخصصین ما در طب مارکتینگ کمک گبرید و تعرفه طراحی بیزنس پلن آژانس تبلیغات پزشکی طب مارکتینگ را در فایل زیر مشاهده کنید:

تعرفه طراحی بیزنس پلن آژانس تبلیغات پزشکی طب مارکتینگ

نحوه طراحی بیزینس پلن در ۹ مرحله

  1. یک خلاصه اجرایی تهیه کنید
  2. کسب و کار خود را توصیف کنید
  3. تحلیل بازار را انجام دهید
  4. مدیریت و سازمان را مشخص کنید
  5. محصولات و خدمات خود را فهرست کنید
  6. تقسیم بندی مشتریان را انجام دهید
  7. برنامه بازاریابی را تعریف کنید
  8. ارائه یک برنامه لجستیک و عملیات
  9. یک برنامه مالی تهیه کنید

شروع طراحی بیزینس پلن خود با یک طرح کلی ساختار یافته و عناصر کلیدی برای آنچه در هر بخش گنجانده شده است، اولین قدمی است که می‌توانید بردارید.

  1. یک خلاصه اجرایی تهیه کنید

یک خلاصه اجرایی خوب یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های برنامه طراحی بیزینس پلن شماست؛ همچنین آخرین قسمتی است که باید بنویسید. هدف خلاصه اجرایی این است که همه چیزهایی را که در ادامه می آید مشخص کند و به بازبینان زمان محدود (مثلاً سرمایه گذاران بالقوه و وام دهندگان) یک نمای کلی از تجارت شما ارائه دهد که آنها را متقاعد کند که بیشتر مطالعه کنند.

باز هم، این یک خلاصه است، بنابراین نکات کلیدی را که هنگام نوشتن طرح خود کشف کرده اید برجسته کنید. اگر برای اهداف برنامه‌ریزی خود می‌نویسید، می‌توانید خلاصه را به‌کلی نادیده بگیرید.

خلاصه اجرایی نباید بیش از یک صفحه باشد. مسلماً، این محدودیت فضا می‌تواند فشار دادن تمام اطلاعات برجسته را کمی استرس‌زا کند، اما غیرممکن نیست. خلاصه اجرایی طرح کسب و کار شما باید شامل موارد زیر باشد:

  • مفهوم کسب و کار. کسب و کار شما چه می کند؟
  • اهداف و چشم انداز کسب و کار. کسب و کار شما می‌خواهد چه کاری انجام دهد؟
  • توضیحات و تمایز محصول چه چیزی را می‌فروشید و چرا متفاوت است؟
  • بازار هدف. به چه کسی می فروشید؟
  • استراتژی بازاریابی. چگونه برای دستیابی به مشتریان خود برنامه ریزی می‌کنید؟
  • وضعیت مالی فعلی در حال حاضر چه درآمدی کسب می‌کنید؟
  • وضعیت مالی پیش بینی شده چه درآمدی را پیش بینی می‌کنید؟
  1. در طراحی بیزینس پلن کسب و کار خود را توصیف کنید

این بخش از طرح تجاری شما باید به دو سوال اساسی پاسخ دهد: شما کی هستید و قصد دارید چه کاری انجام دهید؟ پاسخ به این سؤالات با توضیحات شرکت، مقدمه ای برای این که چرا در تجارت هستید، چرا متفاوت هستید، چه چیزی برای خود دارید و چرا یک شرط سرمایه گذاری خوب هستید، فراهم می‌کند. روشن کردن این جزئیات هنوز یک تمرین مفید است، حتی اگر شما تنها کسی باشید که می‌خواهید آنها را ببینید. این فرصتی است تا برخی از جنبه‌های ناملموس‌تر کسب‌وکارتان مانند اصول، آرمان‌ها و فلسفه‌های فرهنگی‌تان را روی کاغذ بیاورید.

در اینجا برخی از مولفه‌هایی که باید در توضیحات شرکت خود در طراحی بیزینس پلن بگنجانید آمده است:

  • ساختار کسب و کار شما (آیا شما یک شرکت سهامی خاص، مشارکت عمومی، مشارکت محدود، یا شرکت سهامی خاص هستید؟)
  • مدل کسب و کار شما
  • صنعت شما
  • چشم انداز، ماموریت و ارزش پیشنهادی کسب و کار شما
  • اطلاعات پس زمینه کسب و کار شما یا تاریخچه آن
  • اهداف تجاری، اعم از کوتاه مدت و بلند مدت
  • تیم شما، از جمله پرسنل کلیدی و حقوق آن‌ها

برخی از این نکات بیانیه واقعیت هستند، اما برخی دیگر نیاز به کمی تفکر بیشتر برای تعریف دارند، به خصوص وقتی صحبت از چشم انداز، ماموریت و ارزش های کسب و کار شما باشد. اینجاست که شروع می‌کنید به دلیل وجود کسب‌وکارتان، آنچه می‌خواهید به انجام برسانید.

در نهایت، توضیحات کسب و کار شما در بیزینس پلن باید شامل اهداف کوتاه مدت و بلند مدت باشد. اهداف کوتاه مدت به طور کلی باید در یک سال آینده قابل دستیابی باشند، در حالی که یک تا پنج سال پنجره خوبی برای اهداف بلند مدت است. مطمئن شوید که همه اهداف شما هوشمند هستند: خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، واقع بینانه و محدود به زمان.

  1. تجزیه و تحلیل بازار را انجام دهید

مهم نیست که چه نوع کسب و کاری را شروع می‌کنید، اغراق نیست اگر بگوییم بازار شما می تواند آن را رشد یا شکست دهد. بازار مناسبی را برای محصولات خود انتخاب کنید، بازاری با مشتریان زیادی که محصول شما را درک می کنند و به آن نیاز دارند و موفقیت را تجربه خواهید کرد. اگر بازار اشتباه یا بازار مناسب را در زمان نامناسب انتخاب کنید، ممکن است برای هر فروش دچار مشکل شوید.

به همین دلیل است که تحقیق و تجزیه و تحلیل بازار بخش کلیدی از طراحی بیزینس پلن شماست، چه قصد داشته باشید که دیگران آن را بخوانند یا نه. این باید شامل یک نمای کلی از اینکه چقدر بازار را برای محصولات خود تخمین می زنید، تجزیه و تحلیل موقعیت کسب و کار شما در بازار و یک نمای کلی از چشم انداز رقابتی باشد.

تجزیه و تحلیل SWOT

تجزیه و تحلیل SWOT به نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای شما می پردازد. بهترین چیزها در مورد شما چیست؟ از چه تغییراتی در بازار یا صنعتی می توانید استفاده کنید و به فرصت تبدیل کنید؟ آیا عوامل خارجی توانایی شما برای موفقیت را تهدید می کند؟

تحلیل رقابتی

سه عامل کلی وجود دارد که می توانید برای متمایز کردن کسب و کار خود در مواجهه با رقابت از آنها استفاده کنید:

  • رهبری هزینه شما این ظرفیت را دارید که با ارائه قیمت های کمتر نسبت به اکثر رقبای خود، سود را به حداکثر برسانید.
  • تفکیک. محصول یا خدمات شما چیزی متمایز از رهبران هزینه فعلی در صنعت و بانک های شما ارائه می دهد که بر اساس منحصر به فرد بودن شما متمایز است.
  • تقسیم بندی. شما بر روی یک بازار هدف بسیار خاص یا خاص تمرکز می کنید و قبل از اینکه به یک بازار گسترده تر بروید، با مخاطبان کمتری جذب می شوید.
  1. طرح کلی مدیریت و سازمان

بخش مدیریت و سازماندهی طرح تجاری شما باید به خوانندگان درباره اینکه چه کسی شرکت شما را اداره می کند، بگوید. اگر تیم مدیریتی دارید، از نمودار سازمانی برای نشان دادن ساختار داخلی شرکت خود، از جمله نقش ها، مسئولیت ها و روابط بین افراد در نمودارتان استفاده کنید. نحوه مشارکت هر فرد در موفقیت استارت آپ شما را بیان کنید.

  1. محصولات و خدمات خود را در بیزینس پلن فهرست کنید

محصولات یا خدمات شما در بیشتر زمینه‌های طرح کسب‌وکار شما برجسته خواهند بود، اما مهم است که در طراحی بیزینس پلن بخشی را ارائه دهید که جزئیات کلیدی در مورد آنها را برای خوانندگان علاقه مند ارائه کند. اگر اقلام زیادی می فروشید، می توانید اطلاعات کلی تری را در مورد هر یک از خطوط تولید خود درج کنید. اگر فقط تعداد کمی را می فروشید، اطلاعات بیشتری در مورد هر کدام ارائه دهید.

  1. تقسیم بندی مشتریان را انجام دهید

مشتری ایده آل شما، که به عنوان بازار هدف شما نیز شناخته می شود، اساس برنامه بازاریابی شما است. هنگام تصمیم گیری استراتژیک، باید این شخص را در ذهن خود نگه دارید، به همین دلیل است که یک مرور کلی از اینکه چه کسی هستند مهم است که درک کنید و در برنامه خود بگنجانید.

برای ارائه یک نمای کلی از مشتری ایده آل خود، تعدادی از ویژگی های عمومی و خاص جمعیت شناختی را شرح دهید. تقسیم بندی مشتری اغلب شامل موارد زیر است:

  • جایی که زندگی می‌کنند
  • محدوده سنی آنها
  • سطح تحصیلات آنها
  • برخی از الگوهای رفتاری رایج
  • اوقات فراغت خود را چگونه می‌گذرانند
  • جایی که آنها کار میکنند
  • از چه فناوری استفاده می کنند
  • چقدر درآمد دارند
  • جایی که آنها معمولاً به کار گرفته می شوند
  • ارزش ها، باورها یا عقاید آن‌‌ها

این اطلاعات بر اساس چیزی که می‌فروشید متفاوت خواهد بود، اما باید به اندازه کافی دقیق باشید که بدون شک مشخص باشد که می خواهید به چه کسی دسترسی پیدا کنید و مهمتر از آن، اینکه چرا انتخاب‌های خود را بر اساس مشتریان خود انجام داده‌اید.

  1. برنامه بازاریابی را تعریف کنید

تلاش های بازاریابی شما مستقیماً توسط مشتری ایده آل شما اطلاع رسانی می شود. برنامه بازاریابی شما باید تصمیمات فعلی و استراتژی آینده شما را مشخص کند، با تمرکز بر اینکه چگونه ایده های شما برای آن مشتری ایده آل مناسب است.

بیشتر برنامه های بازاریابی شامل اطلاعاتی در مورد چهار موضوع کلیدی است. اینکه چه مقدار جزئیات در مورد هر کدام ارائه می کنید هم به کسب و کار و هم به مخاطبان طرح شما بستگی دارد.

  • قیمت. قیمت محصولات شما چقدر است و چرا این تصمیم را گرفته اید؟
  • تولید/ محصول. چه چیزی را می فروشید و چگونه آن را در بازار متمایز می کنید؟
  • ترویج. چگونه محصولات خود را در مقابل مشتری ایده آل خود قرار خواهید داد؟
  • محل. محصولات خود را کجا می فروشید؟

تبلیغات ممکن است بخش عمده ای از برنامه شما باشد، زیرا می توانید با سهولت بیشتری به جزئیات تاکتیکی بپردازید، اما سه حوزه دیگر باید حداقل به طور خلاصه پوشش داده شوند زیرا هر کدام یک اهرم استراتژیک مهم در آمیخته بازاریابی شما هستند.

  1. ارائه یک برنامه لجستیک و عملیات

درک اینکه موجودی خود را در کجا قرار می دهید و چگونه آن را ارسال می‌کنید بخش بزرگی از برنامه تدارکات و عملیات شما است. لجستیک و عملیات، جریان کاری هستند که شما برای تحقق ایده های خود پیاده سازی خواهید کرد. اگر یک طرح کسب و کار را برای اهداف برنامه ریزی خود می‌نویسید، این بخش مهمی است که باید برای طراحی بیزینس پلن در نظر بگیرید.

تمام بخش های عملیات برنامه ریزی شده خود را پوشش دهید، از جمله:

  • تامین کنندگان مواد اولیه مورد نیاز برای تولید را از کجا تهیه می کنید یا محصولات شما از کجا تولید می شود؟
  • تولید. آیا محصولات خود را می سازید، تولید می کنید، عمده فروشی می کنید یا می فرستید؟ تولید محصولات شما و ارسال آنها به شما چقدر طول می کشد؟ چگونه یک فصل شلوغ یا افزایش غیرمنتظره تقاضا را مدیریت خواهید کرد؟
  • امکانات. شما و هر یک از اعضای تیم کجا کار خواهید کرد؟ آیا قصد دارید یک فضای خرده فروشی فیزیکی داشته باشید؟ اگر بله، کجا؟
  • تجهیزات. برای راه اندازی و راه اندازی به چه ابزار و فناوری نیاز دارید؟ این شامل همه چیز از کامپیوتر گرفته تا لامپ و همه چیز در میان است.
  • حمل و نقل و انجام. آیا تمام وظایف انجام کار را در داخل انجام خواهید داد یا از شریک انجام شخص ثالث استفاده خواهید کرد؟
  • فهرست. چقدر در دست نگه دارید و کجا ذخیره می شود؟ در صورت لزوم، چگونه آن را برای شرکا ارسال می کنید، و چگونه به مدیریت موجودی نزدیک خواهید شد ؟

این بخش باید به خواننده شما نشان دهد که شما درک کاملی از زنجیره تامین خود و برنامه‌های احتمالی قوی برای پوشش عدم قطعیت بالقوه دارید. اگر خواننده شما شما هستید، باید مبنایی برای تصمیم گیری های مهم دیگر به شما بدهد، مانند اینکه چگونه محصولات خود را قیمت گذاری کنید تا هزینه های تخمینی خود را پوشش دهید، و در چه مقطعی قصد دارید هزینه های اولیه خود را کاهش دهید.

  1. در طراحی بیزینس پلن یک برنامه مالی تهیه کنید

مهم نیست ایده شما چقدر عالی است و صرف نظر از تلاش، زمان و پولی که سرمایه گذاری می کنید، یک کسب و کار بر اساس سلامت مالی خود رشد می کند یا از بین می رود. سطح جزئیات مورد نیاز در برنامه مالی شما به مخاطبان و اهداف شما بستگی دارد، اما معمولاً شما می خواهید سه دیدگاه اصلی از امور مالی خود را در نظر بگیرید: صورت درآمد، ترازنامه و صورت جریان نقدی. همچنین ممکن است مناسب باشد که داده‌ها و پیش‌بینی‌های مالی درج شود.

در اینجا یک الگوی صفحه گسترده وجود دارد که شامل همه چیزهایی است که برای ایجاد صورت سود و زیان، ترازنامه، و صورت جریان نقدی نیاز دارید، از جمله تعدادی اعداد نمونه. شما می توانید آن را ویرایش کنید تا در صورت نیاز پیش بینی ها را منعکس کند.

صورت حساب درآمد

صورت درآمد شما طوری طراحی شده است که به خوانندگان نگاهی به منابع درآمد و هزینه های شما در یک دوره زمانی معین بدهد. با این دو قطعه اطلاعات، آنها می توانند نتیجه بسیار مهم یا سود یا زیان کسب و کار شما را در این مدت مشاهده کنند. اگر هنوز کسب‌وکار خود را راه‌اندازی نکرده‌اید، می‌توانید نقاط عطف آینده را با همان اطلاعات پیش‌بینی کنید.

ترازنامه

ترازنامه شما نشان می دهد که چقدر سهام در تجارت خود دارید. از یک طرف، تمام دارایی های تجاری خود (آنچه دارید) و در طرف دیگر، همه بدهی های خود (آنچه مدیون هستید) را فهرست می کنید.

صورت جریان وجوه نقد

صورت جریان وجوه نقد شما مشابه صورت درآمد شما است، با یک تفاوت مهم: زمان جمع آوری درآمد و زمان پرداخت هزینه ها را در نظر می گیرد. وقتی پول نقدی که وارد می‌کنید بیشتر از پول نقدی است که بیرون می‌آورید، جریان نقدی شما مثبت است. وقتی سناریوی مخالف درست باشد، جریان نقدی شما منفی است.

اشتباهات رایج هنگام طراحی بیزینس پلن

از این اشتباهات رایج در طراحی بیزینس پلن اجتناب کنید:

  • ایده کسب و کار بد قرار نیست هر ایده ای برنده شود. گاهی اوقات ممکن است ایده شما خیلی خطرناک باشد و نتوانید برای آن بودجه دریافت کنید. گاهی اوقات خیلی گران است یا بازاری وجود ندارد. ایده‌های کسب‌وکار کوچکی را هدف بگیرید که به پول کمی نیاز دارند و هزینه‌های راه‌اندازی سنتی را دور بزنید.
  • بدون استراتژی خروج سرمایه‌گذارانی که طرح کسب‌وکار شما را می‌خوانند می‌خواهند یک چیز را بدانند: آیا سرمایه‌گذاری شما برای آن‌ها درآمد کسب می‌کند؟ اگر استراتژی خروج را نشان ندهید، یا برنامه ای برای ترک کسب و کار با حداکثر سود نشان ندهید، شانس کمی برای یافتن سرمایه خواهید داشت.
  • تیم های نامتعادل یک محصول عالی هزینه ورود به راه اندازی یک کسب و کار است. اما یک تیم باورنکردنی آن را به اوج خواهد رساند. متاسفانه، بسیاری از صاحبان مشاغل، یک تیم متعادل را نادیده می گیرند. آنها فرض می کنند که خوانندگان می خواهند سودهای بالقوه را ببینند، بدون اینکه نگران نحوه انجام آن باشند. اگر ایده نرم افزاری جدیدی ارائه می کنید، منطقی است که حداقل یک توسعه دهنده یا متخصص فناوری اطلاعات در تیم خود داشته باشید.
  • پیش بینی های مالی از دست رفته اعداد شما جالب ترین قسمت برای خوانندگان است. ترازنامه، صورت‌های جریان نقدی و صورت‌های درآمد را کنار نگذارید. برای ایجاد یک طرح تجاری موفق، تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر خود و محاسبات بازگشت سرمایه را در نظر بگیرید.
  • اشتباهات املایی و گرامری. برخی از کسب و کارها فکر می کنند استخدام یک ویرایشگر حرفه ای بیش از حد است. واقعیت این است که همه بهترین سازمان‌ها یک ویرایشگر دارند که اسنادشان را بررسی کند. اگر شخصی در حین خواندن طرح کسب و کار شما اشتباهات املایی پیدا کند، چگونه می تواند باور کند که شما یک شرکت موفق را اداره خواهید کرد؟

سخن پایانی

طرح کسب و کار تنها سند کلیدی است که هر کسب و کار جوانی برای ارائه چشم انداز خود به سرمایه گذاران بالقوه و سایر ذینفعان نیاز دارد. کیفیت یک بیزینس پلن می تواند یک کسب و کار جوان را موفق کند یا آن را شکست دهد. یک طرح کسب و کار همچنین می تواند به شما کمک کند گام های روشن و آگاهانه بعدی را برای کسب و کار خود شناسایی کنید، حتی اگر هرگز قصد جذب سرمایه گذاران را ندارید و می تواند به شما کمک کند شکاف ها را در برنامه خود قبل از تبدیل شدن به مشکل ببینید.

پکیج‌های خدمات طراحی بیزینس پلن 

پرمخاطب
طراحی بیزینس پلن پکیج VVIP
طراحی بیزینس پلن پکیج VIP
طراحی بیزینس پلن پکیج CIP

پکیج‌های خدمات طراحی بیزینس پلن 

طراحی بیزینس پلن پکیج CIP
طراحی بیزینس پلن پکیج VIP
پرمخاطب
طراحی بیزینس پلن پکیج VVIP

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.