اخبار

آمادگی دانشگاه های علوم پزشکی برای اجرای برنامه پزشک خانواده

برنامه پزشک خانواده یعنی هر ایرانی، یک پزشک مسئول داشته باشد، که از زمان تولد و حتی قبل از تولد، مراقب سلامت او باشد. این پزشک کلیه امور سلامتی آن فرد را بر عهده می‌گیرد و فقط در صورت نیاز، فرد را به پزشک متخصص دیگری ارجاع می‌دهد. اخیرا سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، از روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواست که برای اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، آماده شوند.

پکیج آموزشی ارتباط با بیمار

سعید کریمی، در اجلاس رؤسای دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، درباره برنامه پزشک خانواده اظهار داشت:

 صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، علاوه بر پوشش این بیماران برای پوشش بیمارانی که دچار هزینه‌های کمرشکن درمانی می‌شوند تا سقف ۵۰ میلیون تومان نیز تسهیلاتی قائل می‌شود، به شرطی که شورای استانی در هر استان این هزینه‌ها را تأیید کند، بنابراین رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید نسبت به راه اندازی شورای استانی اقدام کنند.

بحث سقف و پلکان دریافتی‌ها اصلاح و طی نامه‌ ای به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است. زمان اجرا از فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود و مطالبات پزشکان بر اساس آن باید پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی تجهیز شده است، گفت:

طبق دستورالعمل، تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی حداقل باید یک مرکز ناباروری سطح ۲ راه اندازی کنند و دستورالعمل آن نیز ارسال شده است.

وی از توزیع پزشکان ضریب K تا دو هفته آینده خبر داد و گفت:

به تهیه اسکان و معیشت این پزشکان توجه ویژه داشته باشید. اگر می‌توانید پس از پایان طرح نیز آنان را در منطقه نگه دارید، زیرا به توسعه درمان دانشگاه کمک می‌کند.

معاون درمان وزارت بهداشت به تاکید دولت و مجلس برای اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع اشاره کرد و از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست تا برای این طرح آمادگی لازم را داشته باشند.

منبع: mehrnews.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا