اخبار

حمایت وزارت بهداشت از پایان نامه‌های مرتبط با فناوری

فناوری و پزشکی سال‌هاست که دست به دست هم داده‌اند. پیشرفت های مداوم در داروسازی و زمینه پزشکی جان میلیون ها نفر را نجات داده و بسیاری دیگر را بهبود بخشیده است. همانطور که زمان می‌گذرد و فناوری جدید در بخش مراقبت های بهداشتی و خدمات پزشکی به پیشرفت خود ادامه می‌دهد، نمی‌توان از اهمیت تکنولوژی در درمان غافل شد. در همین راستا یونس پناهی معاون وزیر بهداشت، از حمایت وزارت بهداشت از پایان نامه‌های مرتبط با فناوری سخن گفت.

تبلیغات پزشکی؛ راهی برای میخکوب کردن بیماران!

یونس پناهی در آئین اختتامیه کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی ایران در اردبیل درباره حمایت از پایان نامه‌های مرتبط با فناوری اظهار داشت:

۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات و منابع بلاعوض در حمایت از دانشجویان در مقاطع تحصیلی بالاتر برای ارائه پایان نامه‌های فن‌آورانه مورد توجه و دقت نظر است.

با برگزاری کنگره سالیانه دانشجویی و تحقیقات مؤثر در این حوزه سعی‌مان بر این است تا تحقیقات فن‌آورانه و نوآوری‌ها را در این حوزه مورد حمایت قرار داده و از مرجعیت علمی پشتی بانی‌های لازم را داشته باشیم.

وی همچنین خاطر نشان کرد:

هر چند ایران اسلامی در تولید علم در رقابت با سایر کشورها توانسته جایگاه ارزشمندی را به دست آورد اما همچنان در حوزه فن‌آوری و ثروت آفرینی در این حوزه با مشکلات و نارسایی‌هایی روبرو هستیم.

ما راهی جز انجام تحقیقات راهبردی و کاربردی در بخش‌های مختلف نداریم و سعی‌مان بر این است تا با گذر از شرایط موجود به سمت بهره‌گیری بیشتر از فضای علمی و تلاش دانشجویان در رسیدن به یک نقطه قابل اعتماد حرکت کنیم.

معاون وزیر بهداشت انجام تحقیقات نافع و توجه به دیپلماسی سلامت را بسیار مهم اعلام کرد و اظهار داشت:

بسیاری از دانشجویان ما آماده انجام مراودات علمی و پژوهشی با دتنشگاه‌های کشورهای همسایه و دانشجویان این دانشگاه‌ها هستند، که قطعاً استان‌های همسایه بیشتر و بهتر می‌توانند در این زمینه اقدامات مؤثری را انجام دهند.

کشور ما در تولید علم در بین دانشگاه‌های معتبر دنیا قرار گرفته و و همچنان سعی‌مان بر این است تا این جایگاه را ارتقا دهیم.

ایران در تولید علوم در رتبه پانزدهم و در تولید فن‌آوری‌های جدید در رتبه شصتم در بین ۱۳۲ کشور جهان قرار گرفته و ضروری است در این بین به تولید علم همراه با فن‌آوری جدید توجه کنیم.

وی در انتها اظهار داشت:

دانشگاه‌های علوم پزشکی باید زیرساخت‌های ارزشمند در این حوزه و حمایت از دانشجویان فعال را فراهم کنند تا شاهد تکمیل زنجیره دیپلماسی حوزه سلامت به بهترین شکل باشیم.

منبع: mehrnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

89 + = 92

دکمه بازگشت به بالا